Mindeord Orla Christensen

Æresmedlem Orla Christensen er gået bort i begyndelsen af det nye år. Bestyrelsen sender på foreningens vegne sine kondolencer til Orlas efterladte.

Bisættelsen sker fra det kapellet ved Den Gamle Kirkegård på Clemensgade i Kolding, den 12. januar kl. 12. Vi bringer et mindeord fra mangeårigt medlem af klubben, Kenneth Seeger Wadt.

Det var med sorg, jeg modtog budskabet om Orla Christensens død.
Da jeg som dreng blev indmeldt i klubben i 1972, var Orla Christensen min første træner skiftevis med Stig Bjerregaard. Orla tog sig af det skydemæssige, mens hustruen Bente sad ved kassen (med hunden Susy under bordet), solgte patroner og førte resultater hveranden lørdag. Noget de fortsatte med i mange år og kørte med os unge mennesker til stævner udenbys. Han var også stærkt involveret i etableringen af skyttecentret på Platinvej.
Orla var selv en meget dygtig riffelskytte, der skød på klubbens førstehold i en lang årrække.
Jeg fik senere fornøjelsen af at sidde i bestyrelsen med Orla i mange år, og der var aldrig en øre forkert i et bilag eller regnskab i hans lange tid som kasserer. Også datteren Karin blev som en selvfølge inddraget i klubbens liv og ledelse.
Så Orla har virkeligt sat sit aftryk på klubben, både gennem sit eget virke og gennem familien. Helt fortjent blev Orla udnævnt til æresmedlem, som den første i foreningens nyere tid.
Æret være Orla Christensens minde.

Kenneth S. Wadt