Søg efter:

Du mærker roen sænke sig, skiven er derude. Du løfter riflen og tager en dyb indånding, fokuserer, mærker hvordan dit fokus bliver skærpet og din finger tager det lette aftræk. Pludselig går skuddet af, 10´eren er en realitet og du mærker en tilfredshed brede sig i hele kroppen, du er klar til næste skud.

Det beskriver riffelskydning, en sport hvor det er det mentale og åndedræt der giver dig succes. Vi skal ikke bruge store muskler eller hurtighed, men du lærer at finde din indre ro og balance.

Kampen om de høje point og sammenholdet i klubben, er det der driver vores skytter. Vi er konkurrenter på banen, men samles om de gode resultater uden for banen over en kop kaffe eller cola. Vi er en bred skare af både unge og erfarne, piger og drenge, og vi har det bedste udstyr til at få sat dig godt i gang.

Sikkerheden er i højsædet og derfor bliver du som ny skytte grundigt instrueret af vores erfarne instruktører. Baneanlæggene er udformet efter de bedste standarder med elektronisk markering, så du kan følge dine resultater undervejs.

Vi skyder i forskellige klasser og har helt sikkert en klasse, der passer til dig og dine færdigheder. Så om du vil konkurrere eller blot skyde for hyggens skyld, så er du velkommen til at komme forbi med dit gode humør, så sørger vi for en god og tryg oplevelse.