Søg efter:

Individuel skydning for erfarne skytter kan foregå mandag-torsdag som angivet under vores åbningstider. For nye skytter og børne- og juniorskytter har vi faste dage, hvor der er folk der kan hjælpe jer i gang.

  • Mandag er velkomstdag for nye riffelskytter under 15. Det er med andre ord denne dag du skal komme hvis du er interesseret i at stifte bekendtskab med skydning for første gang. Der skydes primært med salonriffel.
  • Tirsdag er velkomstdag for pistolskytter over 14. Her vil du kunne blive introduceret til skydning med pistol. Du vil altid begynde med luftpistol, for derefter at kunne rykke videre til finpistol (kaliber .22) og måske grovpistol (kaliber .32 og derover). For at låne andet end luftpistoler skal du have en SKV6-godkendelse.
  • Onsdag er fast skydedag for junior-riffelskytter, men naturligvis er der åbent på de andre baner for vores medlemmer.
  • Torsdag er primært for de selvkørende og mere erfarne pistol og riffelskytter.

Igennem vores medlemskab af Dansk Skytteunion tilbyder vi en række af de discipliner de har noteret på deres hjemmeside. Hvis du har idéer eller ønsker til andre skydediscipliner, er du meget velkommen til at kontakte den relevante udvalgsformand eller bestyrelsen.

For tiden skydes der:
10 m. luftpistol
15 m. standardpistol
25 m. standardpistol
25 m. grovpistol
15 m. riffel
50 m. riffel