Søg efter:

Udfyld formularen nedenfor for at indmelde dig i foreningen, eller kom forbi klubben og aflever en indmeldelsesblanket. Alle felterne skal udfyldes (udover kommentarfeltet).

Medlemstype(skal udfyldes)

Primær skydeinteresse

  1. Du har læst og forstået Kolding-Bramdrup Skytteforenings (KBSF) vedtægter. Vedtægterne findes på hjemmesiden (www.kbsf.dk) og kan udleveres fra receptionen. Som medlem er du underlagt disse vedtægter.
  2. KBSF må kontakte dig med medlemsinformation samt nyhedsbreve på din e-mail. Nyhedsbreve kan frameldes elektronisk, medlemsinformationer kan ikke frameldes så længe du er medlem.
  3. KBSF må anvende generelle fotografier, hvor du deltager, på sin hjemmeside og i sin markedsføring elektronisk og på tryk. Derudover bruges dit pasbillede til dit medlemskort og interne systemer.
  4. Udmeldelses skal meddeles skriftligt til foreningen. Kontingentet refunderes ikke ved udmeldelse. Juniormedlemmer bliver automatisk seniormedlemmer når de fylder 21 og betaler fuldt kontingent for året.
  5. Du efterkommer de ordensregler der er opslået i KBSFs lokaler og de anvisninger som du gives af Bestyrelsen og igennem den skydeledere, banekommandører og hjælpere.
  6. Såfremt du ønsker at låne våben af KBSF, skal du vandelgodkendes i form af en SKV6-godkendelse. SKV6-blanketten kan rekvireres i receptionen eller hentes fra hjemmesiden. Afslag på SKV6-godkendelse er ikke grund til kontingents-refusion.
Bekræftelse af læste betingelser og vedtægter(skal udfyldes)