Frivillige søges til udvalgene

Vi har valgt at organisere foreningen i en række udvalg, der vil få til opgave at være med til, at drive vores forening fremad. Derfor har vi brug for ildsjæle og arbejdsheste, der vil anerkendes og arbejde for, at KBSF vedbliver med, at være Sydøstjyllands største skytteforening!

Foreningens økonomi er god, og nu er det tid til, at vi fokuserer på at skabe endnu bedre rammer for skydesporten. Det sker ikke ved, at vi som Bestyrelse enerådigt træffer beslutninger om alt, men derimod ved at alle medlemmer (der vil bidrage positivt) involverer sig.

Indledningsvis har vi oprettet en side med information om de udvalg vi pt. har forestillet os nedsat. Den side kan du se her. Jeg vil dog gerne her knytte et par mindre formelle ord, tanker og idéer på udvalgene.

Træner- og stævneudvalget

Er for dem, der vil tage têten i forhold til at vi får stablet klubstævner på benene – både for os selv men bestemt også med tanke på, at invitere andre skytter. Vi skulle meget gerne anvende vores interne stævner til, at motivere vores hobby-skytter til, at turde tage springet og se hvor gode de egentlig er.

Våbenudvalget

I de gode gamle dage blev der ført detaljerede protokoller over hvordan de enkelte våben havde det og hvilke problemer de havde udvist. Lad os få samlet dem i klubben, der ikke er bange for at adskille et våben i bund og nørkle med det. Samtidig ville det være en god idé hvis vi kunne få arrangeret “lovpligtige” kurser til nye skytter. Simple kurser, hvor de lærer at håndtere et våben, adskille dem og rengøre dem.

Bygningsudvalget

Er du træt af pletterne på gulvtæppet, de mintgrønne dørkarme eller er du typen, der ynder at bruge dine gør-det-selv evner til at opføre en ny blænde på skydebanen? Bliv en del af dette udvalg og hold rengøringsfirmaet i ørene samt sørg for at vores bygninger har det bedst muligt (indtil vi vælter dem og bygger nogen nye :))) ).

Aktivitets- og festudvalget

Er vores fester for få og for kedelige? Hvad skal der til for at ryste vores medlemmer sammen og gøre klubben levende? Har du gode idéer, så meld dig til dette udvalg og vær med til at skabe en levende klub.

Kort sagt, så meld dig som frivillig i klubben. Alle aktive frivillige har adgang til klubben med eget adgangskort og kan således træne når det passer dem. Samtidig kan man som frivillig være så heldig, at blive begavet med den prestigefyldte Fidus-pokal.

Send en mail til info@kbsf.dk eller kontakt et medlem af bestyrelsen, hvis du gerne vil være med til, at gøre en forskel!

På bestyrelsens vegne!