Søg efter:

Vi genåbner mandag den 10. maj kl. 17:30 med skydning for børn, og derefter er vores åbningstider som normalt.
Som en følge af corona-situationen gælder følgende:

Forsamlingsforbud og afstandskrav

I ventelokalet foran receptionen må der max være 25 personer. Hvis der begynder at være for mange, bedes I rykke ned i festsalen, hvor der ligeledes må være 25 personer.
På 15-meter skydebanerne må der max være 25 personer og på de to andre må der max være 75 personer. Der skal holdes 1 meter afstand til andre, også når man sidder ned.

Coronapas og mundbind

Alle medlemmer, der er fyldt 18 år skal fremvise coronapas ved ankomst i receptionen. Der skal bæres mundbind så længe man står op eller går. Det må aftages under skydningen. Vagter, trænere eller andre medlemmer, der udfører lignende hverv for foreningen, er fritaget kravet om coronapas, men anbefales at være testet.

Våbenrengøring

Lånevåben rengøres efter brug og aftørres efterfølgende med en desinfektionsserviet inden de afleveres. Rengøring foregår i pudsestuen for enden af ventelokalet, hvor der findes desinfektionsservietter.

Forældre og det sociale

Med genåbningen af restauranter og kravet om coronapas, er der intet til hinder for, at vi som forening igen kan fungere socialt. Det betyder, at under hensyntagen til forsamlingsforbud og afstandskrav vil der også kunne være forældre til stede indenfor under skydninger mandag. Naturligvis afhænger det af vagterne og det kan meget vel betyde at man må anvende både festsalen og ventelokalet.
Der vil blive serveret kaffe som sædvanligt og være mulighed for at købe slik, sodavand, etc. Vi foretrækker betaling med kort.